lördag 25 juni 2011

Midsommarfest!



Dessa godsaker gjorde jag till vår egen lilla midsommarfest igår! Marängtårta med jordgubbar och vispgrädde, jättegod i all sin enkelhet. Två bottnar innehöll dessutom malda hasselnötter vilket passade utmärkt tillsammans med jordgubbarna. 

Underbara hallonbiskvier blev det också!



Önskar alla mina bloggläsare en fortsatt trevlig midsommar!!

2 kommentarer:

  1. Marängtårtan ser jättegod ut! säkert enkel att göra men jag undrar ändå vad du har använt för recept? Då jag inte är en mästare på att baka tårta som du så skulle den här vara något att bjuda på till födelsedagen som närmar sig =) för jag vill ändå hellre göra något själv än att köpa färdigt. Tänkte också använda mig av ditt recept på biskvier =)

    SvaraRadera
  2. Hej, jag har använt detta recept på bottnar http://www.recept.nu/1.308229/leila_lindholm/kakor_tartor/agg_mejeri/leilas_goda_schwarzwaldtarta Tillsammans med detta marängrecept; http://www.recept.nu/1.309188/leila_lindholm/kakor_tartor/agg_mejeri/rosa_maranghjartan

    Två bottnar av varje recept och sedan bara ett tunt lager vispgrädde mellan varje botten. ev kan man blanda kokos i grädden om man gillar det. Lycka till!

    SvaraRadera